HomeNieuwsBekijk hier!

Bekijk hier!

Binnenkort bent u te gast bij Bommen Berend, een overweldigende muzikale belevenis! De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, Lambertien, Von Rabenhaupt en Bommen Berend nemen u mee naar het jaar 1672. Hierbij informeren wij u over de praktische gang van zaken rond deze muziektheatervoorstelling.

Locatie

De voorstelling is in een hal op het defensiecomplex aan De Mars 27 in Coevorden. Dit terrein is niet vrij toegankelijk. Vanaf het parkeerterrein rijdt een bus die u naar de theaterlocatie brengt. 

Tijdschema

Avondvoorstelling: 20.00 uur – einde 21.30 uur

Middagvoorstelling: 14.30 uur – einde 16.00 uur

U bent vanaf 1,5 uur voor de voorstelling welkom.

Kom ruim op tijd vanwege busvervoer naar de locatie.

LET OP: na aanvang van de voorstelling is toegang tot het terrein en de zaal niet meer mogelijk. 

Vrije zit

In de hal is er ‘vrije zit’. Dit houdt in dat u zelf een plek kan kiezen. Graag de instructies van de vrijwilligers opvolgen en geen stoelen vrij laten. 

Garderobe

In de hal zijn (bewaakte) garderobefaciliteiten aanwezig. Gebruik is gratis.

Catering

Bij de prijs zijn geen drankjes inbegrepen. In de hal zijn cateringfaciliteiten. Er kan zowel contant als met pin worden afgerekend. We schenken ook dranken met alcohol voor mensen ouder dan 18 jaar.

Tijdens de avondvoorstellingen is er livemuziek na afloop bij de na-borrel.

Tassenbeleid

Houd er rekening mee dat vanwege veiligheidsredenen grote tassen of rugzakken het terrein niet op mogen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Auto

Stel u navigatie in op De Mars 18 (Nijhof-Wassink). 

Voor een routebeschrijving klikt u hier: https://www.google.com/maps/place/De+Mars+27,+7742+PT+Coevorden/@52.6436055,6.7273904,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47b7fcf70d62c219:0xb693e046141033ef!8m2!3d52.6436023!4d6.7318751

Parkeren

Aan De Mars in Coevorden is een parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen ingericht naast het terrein van Nijhof-Wassink, op 150 meter vanaf het defensiecomplex, de theaterlocatie. Parkeren is gratis. Inrijden kan 1,5 uur voordat de voorstelling begint. 

Fiets

Het parkeerterrein is op de fiets prima bereikbaar. 

Openbaar vervoer

In Coevorden is een bus- en treinstation. Van daaruit is het ongeveer 4 km naar het parkeerterrein en de theaterlocatie. Voor actuele informatie: ov9292.nl. 

Kiss&Ride/Taxi: 

Als u zich laat brengen, kunt u zich bij het parkeerterrein, bij de (tijdelijke) bushalte laten afzetten. 

MINDERVALIDEN

Rolstoelplaatsen of slecht ter been? 

Mindervaliden en mensen die slechter ter been zijn, kunnen vooraan plaatsnemen in de hal. Rolstoelplaatsen dienen vooraf telefonisch of per mail gereserveerd te worden, via 06-21176725 of culturelegemeente@coevorden.nl . Begeleiders kunnen plaatsnemen naast de rolstoelplaatsen. 

Bij aankomst op de locatie kunt u zich in de hal melden bij één van onze medewerkers. 

Mindervalide toilet

Er is een mindervalide toilet aanwezig. 

Mindervalide parkeerplek

Als u een mindervalide parkeerplek nodig heeft en in het bezit bent van een mindervalide parkeerkaart, kunt u dit doorgeven aan culturelegemeente@coevorden.nl. Er wordt dan een parkeerplaats dicht bij de ingang gereserveerd. 

Wij wensen u alvast een mooie voorstelling!