HomeNieuwsOpening tentoonstelling ‘Souvenir’

Opening tentoonstelling ‘Souvenir’

Tentoonstelling Souvenir wordt zaterdag 3 december feestelijk geopend in Galerie Kunst op Vijf. Zo’n veertig beeldend kunstenaars deden mee aan dit project van Coevorden Culturele Gemeente, waarin ze zich bogen over het thema souvenir. Wethouder cultuur Bea Meppelink – De Jager zal de opening verrichten.

Souvenir
Een souvenir betekent voor iedereen iets anders. De deelnemers kwamen regelmatig bij elkaar tijdens inspiratiebijeenkomsten. Hier konden kunstenaars creatief bezig zijn, elkaar ontmoeten en er waren inspirerende sprekers aanwezig. Tijdens de tentoonstelling laten kunstenaars zien wat hun interpretatie van een souvenir is. Van heel persoonlijk tot universeel herkenbaar. Het project resulteerde in een tentoonstelling en een mooi bewaarboek.

Leden van het Coevorder Kunstenaars Collectief heten u van harte welkom in Galerie Kunst op Vijf (Sallandsestraat 5 +7, Coevorden). Tijdens de tentoonstelling zijn ook de kunstwerken van de opening van het culturele jaar voor het laatst samen te zien! Na 3 december is deze tentoonstelling te bezoeken tot en met 7 januari, van donderdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00. De entree is gratis.