HomeLevenslied

Levenslied

Jouw leven is een lied waard

Inmiddels zijn 16 deelnemers volop aan de slag om hun levenslied op te nemen. Samen met de coaches gingen ze aan de slag om hun levensverhaal om te zetten in een lied. In oktober zijn de eindconcerten, waar alle nummers te horen zijn.

Kaartverkoop eindconcerten:

Op zaterdagavond 30 oktober en zondagmiddag 31 oktober zijn de eindconcerten van ‘Jouw leven is een lied waard! Wil je erbij zijn? Dan kun je kaarten kopen via theater Hofpoort! Kijk op de website van Theater Hofpoort voor alle informatie.

Het idee:

Inwoners zetten hun eigen levensverhaal op papier, eventueel samen met een coach. Vervolgens wordt het levensverhaal omgezet/herschreven en op lied gezet door een tekstschrijver of door de mensen zelf.

Alle liedjes worden opgenomen. Daarvan wordt een CD gemaakt waarvan alle deelnemers een exemplaar ontvangen.

Inmiddels zijn de deelnemers aan de slag met opnames bij Studio Martin Sterken en met repetities voor de concerten in oktober!

Ambassadeurs:

Harm Spang, René Karst en William Bossong

Sponsoren

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Provincie Drenthe
  • Prins Bernhard Cultuurfonds
  • Gemeente Coevorden
  • Rabobank Stimuleringsfonds

Coaches:

Tijdens het project waren schrijf- en zangcoaches beschikbaar om de deelnemers te ondersteunen bij het schrijven en componeren van hun lied. Christel Peters en Martijje Lubbers hielpen de deelnemers waar nodig om hun levensverhaal te vertalen naar een goed lopend lied.