HomeAgendaEendagsConcert Meesters en Gezellen
Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit agenda is voorbij.

Concert Meesters en Gezellen

3 september 2021, 20:15 - 22:15

€17,50

Op één van de unieke locaties in Nederland, de Nederlands Hervormde kerk in Coevorden met haar prachtige akoestiek, geven Meesters en Gezellen weer een professioneel gezongen concert.

De Meesters, ervaren zangers en Gezellen, jonge professionele zangers, zingen het prachtig concert “Nederlandse Oogst “op vrijdag 3 september 2021 in de NH-kerk te Coevorden. Onder leiding van Daniel Reuss.

Kaarten kosten € 17,50 en zijn per e-mail te reserveren via s.laarhuis@sgdnv.nl

Meesters&Gezellen zingen de mooiste Nederlandse kamermuziek
Twintig jonge professionele zangers (“Gezellen”) duiken samen met vier ervaren zangers van Capella Amsterdam (“Meesters”) in de Nederlandse kamermuziek van J.P. Sweelinck tot Ton de Leeuw. Onder leiding van dirigent Daniel Reuss zingen zij een uitgebreid repertoire van Nederlandse kamermuziek in de concertserie Nederlandse Oogst.

De Meesters&Gezellen geven acht prachtige concerten, professioneel gezongen met het voor jongeren zo typerende overrompelende enthousiasme. Komt u luisteren? Van 1 tot en met 10 september zingen ze op acht unieke locaties in heel Nederland, Waaronder op 3 september in de NH kerk te Coevorden.

Alvast opwarmen?
Luister dan naar de podcast van componist en musicoloog Leo Samama en gelouterd dirigent Daniel Reuss. Zij gaan in gesprek over de verhalen achter de muziek in Nederlandse Oogst.

We hopen u bij een van de concerten te zien!

Gegevens

Datum:
3 september 2021
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€17,50
Agenda Categorie:

Locatie

Nederlands Hervormde kerk in Coevorden